BAVOS – RKGSV: 0 – 3

De Gerwenaren moesten deze mooie zondagmiddag naar Bakel om de uitwedstrijd tegen BAVOS te spelen. Een sterke start van RKGSV leverde direct een goede kans voor Rico Hendrikx op. Zijn schot werd door de keeper van BAVOS goed tot corner verwerkt. De thuisspelende ploeg had het moeilijk met het spel van RKGSV en kwam niet onder de druk vandaan. In de 22ste minuut leverde dit de 0-1 op. Bjorn Kreemers stuurde met een pracht pass Rico Hendrikx weg, alleen voor de keeper schoof hij beheerst de bal in de uiterste hoek. Na een mooie combinatie tussen Tim van Berlo, Daan De Loo en Rico Hendrikx was het bijna meteen weer raak. Helaas kon Rico zijn voet net niet tegen de voorzet aanzetten. Toch liet de 0-2 niet lang op zich wachten. Een vrije trap van Gijs Vorstenbosch werd door de BAVOS keeper losgelaten, Rico was er als de kippen bij om de bal binnen te tikken, 0-2. In de 40ste minuut moest aanvoerder Stefan Fabrie (BAVOS) aan de noodrem trekken toen Daan De Loo hem te snel af was, dit resulteerde in een directe rode kaart waardoor BAVOS met 10 man verder moest. Ruststand 0-2.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. RKGSV dicteerde het spel en liet het balletje lopen. BAVOS was met 10 man niet bij machte om gevaarlijk te worden. De Gerwenaren kregen verschillende mogelijkheden om een hogere uitslag neer te zetten. Het was echter alleen Bjorn Kreemers die na een goede voorzet van Tom van den Berk de bal tegen de touwen joeg, 0-3. Met Jasper Schaap voor Rico Hendrikx en Jasper Coenraad voor Bjorn Kreemers speelde RKGSV de wedstrijd simpel uit.

Zondag 1 december speelt RKGSV op de polder de derby tegen EMK. Aanvang 14:30 uur