Beste leden,

Hierbij weer even een korte update vanuit het bestuur. 

Jeugd weer voorzichtig de velden op

De gisterenavond door het kabinet aangekondigde stappen om de coronapandemie de baas te worden, bieden het eerste lichtpuntje om het amateurvoetbal weer op gang te brengen. In het verlengde van de voorzichtige herstart in het onderwijs, is het voor jeugd vanaf 29 april ook weer toegestaan om georganiseerd en beheersbaar te gaan sporten.

Zo mogen kinderen tot en met 12 jaar (ruim 300.000 KNVB-leden) van de overheid weer voetballen, waarbij ze niet per se de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden. Voor jeugd van 13 tot en met 18 jaar (bijna 275.000 KNVB-leden) is dit ook toegestaan mits zij wél op 1,5 meter afstand van elkaar blijven. De verenigingen kunnen onder deskundige begeleiding voetbalactiviteiten voor de jeugd organiseren zoals trainingen en alternatieve voetbalvormen. Competities starten niet voor het najaar en de kantines en kleedkamers blijven voorlopig nog dicht.

Hoe en wanneer de trainingen worden hervat zal worden gecommuniceerd door de betreffende trainer/leider van de elftallen van Juventud.

Gerwens Gezelligsheids Toernooi 2020

Het GGT2020 gaat helaas ook niet door...

Althans, niet in de zomer! Wat de toekomst gaat brengen weten we niet, maar ideeën voor een “mini GGT20” in het najaar zijn al geboren. Dagje voetballen, BBQ-tje, feestavond…..klinkt goed! Voor wat betreft ontwikkelingen hieromtrent, houdt de organisatie jullie op de hoogte.

Jaarvergadering

De jaarvergadering van 25 juni gaat niet door. Deze wordt verplaatst naar een andere datum later dit jaar. Zodra deze datum bekend is wordt deze natuurlijk direct gecommuniceerd. 

Met sportieve groet,

Bestuur RKGSV

 


 

Overig nieuws

ALV donderdag 21 juli 20:30u

06-06-2022

De algemene leden vergadering zal dit...

Mooie woorden voor een mooie mens

04-06-2022

Bedankt voor zeven hele mooie...

Veteranen 50 jarig jubileum

16-05-2022

De veteranenafdeling van onze...

Afscheidswedstrijd Jeroen Vermaas

16-05-2022

Vrijdagavond 3 juni om wordt er...