75 JAAR RKGSV | JUBILEUMSEIZOEN | 1948 - 2023 |
KLIK HIER VOOR HET JUBILEUMPROGRAMMA & DE CLUB VAN 75
Toggle Bar

Joey en Mike van den Berk keren terug

Komend seizoen zullen Joey en Mike beide weer in het mooiste groen-witte tenue van onze gemeente te bewonderen zijn. Na in 2016 de overstap van RKGSV naar RKSV Nuenen gemaakt te hebben keren de gebroeders nu dus weer terug naar de Polder. “Met de komst van Joey en Mike krijgen we er ervaring en kwaliteit bij. Gezien routinier Rainer van Bergen gaat stoppen is de komst van Joey helemaal welkom en met Mike krijgen we er speler bij die individueel over veel kwaliteiten beschikt”, aldus Jeroen Vermaas. Rainer wordt de nieuwe teammanager.

Pim Simons en Mark Bartels

Na in het verleden al uitgekomen te zijn voor onze club komt Pim over van Stiphout Vooruit. Mark is recentelijk in Gerwen komen te wonen, hij maakt de overstap van Unitas’59. Beide zullen ons vaandelelftal komend seizoen komen versterken.

Martijn van Rooij en Jelle van Hagen

Vanuit de jeugd zullen Martijn en Jelle definitief de overstap naar het eerste maken.

Verder lopen er nog een aantal gesprekken waarover binnenkort hopelijk ook goed nieuws te melden is. Laten we hopen dat we in het nieuwe seizoen weer kunnen voetballen, het beloofd een mooi seizoen te worden!

Vacature vlagger

Wij zijn met smart op zoek naar een nieuwe vlagger voor ons 1e elftal. Ben of ken jij iemand die interesse heeft, laat het ons graag weten!

Bestuur RKGSV

 


 

Overig nieuws

Definitieve eindstand Club van 75

05-06-2023

1️⃣4️⃣3️⃣❗️...

Gerwen moeiteloos naar halve finale play-offs

05-06-2023

Met groot gemak plaatste Gerwen...

Livestream Cito - RKGSV

03-06-2023

Het Gerwus mediateam heeft soms...

ED: Jubileum ‘gezelligste club uit de regio’ R

01-06-2023

Jubileum ‘gezelligste club uit de...