Vijfde heren senioren elftal

We zijn verheugd om te kunnen melden dat we komend seizoen weer een vijfde senioren heren elftal mogen verwelkomen op de Polder. Diverse spelers van de jeugd komen over, aangevuld met een aantal nieuwe spelers welke over komen van RKSV Nuenen zal het nieuwe elftal RKGSV3 worden. Succes komend seizoen mannen!

Keeper en vlagger RKGSV1

Tijdens de zoektocht naar een keeper heeft Jeroen Vermaas diverse positieve gesprekken met de 27 jarige Tom Molenberg gehad. Wij zijn dan ook verheugd dat Tom heeft besloten om komend seizoen aan te sluiten bij ons vaandelelftal. Tom komt over van SV Unitas 59.

Verder is de vacature van vlagger ook weer ingevuld. Good old Joep van den Hurk laat zijn groen-witte hart spreken en heeft besloten om ook komend jaar de vlag weer ter hand te nemen. Tevens hebben een aantal mogelijke invallers weten te strikken mocht Joep verhinderd zijn.

Speelsters RKGSV VR1

Ons dames elftal is nog op zoek naar een aantal nieuwe speelsters. Heb jij interesse om aan te sluiten bij het gezelligste team van Gerwen? Neem contact met ons op!

Gerwens Gezelligheids Toernooi 2020 "Oktober Edition" 

Noteer zaterdag 24 oktober in je agenda! Natuurlijk is alles onder voorbehoud in verband met de richtlijnen en advies van het RIVM, maar op die datum staat het GGT20 “Oktober edition” gepland. Deze editie van het GGT zal bestaan uit een voetbaltoernooi van 1 dag, barbecue en natuurlijk wederom een fantastische feestavond. Houd voor meer informatie ook de Facebook pagina van het GGT in de gaten!

Voedselbank

Alles wat we in de kantine op voorraad hadden en op korte termijn over de datum zou gaan, zoals bijvoorbeeld koek en chips, hebben we gedoneerd aan de voedselbank in Nuenen. 

Onderhoud hoofdveld

Inmiddels heeft men het groot onderhoud van het hoofdveld nagenoeg afgerond. Er is nieuwe drainage gelegd en inmiddels is het veld opnieuw ingezaaid. In de zomer periode wordt er ook nog nieuw hekwerk geplaatst tussen het hoofd- en het hybrideveld. Komend seizoen kunnen we dus de vernieuwde wei in!

Algemene Leden Vergadering

Het bestuur heeft ervoor gekozen om nog geen nieuwe datum voor de ALV te prikken. We wachten vooralsnog de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus eerst verder af.

 


 

Overig nieuws

Veteranen 50 jarig jubileum

16-05-2022

De veteranenafdeling van onze...

Afscheidswedstrijd Jeroen Vermaas

16-05-2022

Vrijdagavond 3 juni om wordt er...

Uitnodiging sportevent 2022 AvE

12-05-2022

Amateurvoetbaleindhoven.nl...

Piekendag 22 mei

15-04-2022

De jaarlijkse piekendag vindt dit...