Het bestuur heeft een nieuwe datum gepland waarop de algemene leden vergadering plaats zal vinden. Gezien de huidige corona maatregelen mogen er slechts een beperkt aantal mensen in de kantine aanwezig zijn. De vergadering zal bij goed weer dus plaats vinden op het terras buiten de kantine. In geval van slecht weer zal er uitgeweken worden naar de kantine, overkapping en onder de parasols op het terras. De nieuwe datum is gepland op:

Woensdag 26 augustus -20:30u

Er zal een wijziging in de statuten en het huishoudelijk regelement voorgelegd worden zodat deze weer geactualiseerd zijn. Mocht je voorafgaand aan de vergadering de vernieuwde documenten in willen zien dan kunnen deze opgevraagd worden bij Anton Donkers (06-22909719). Ook zullen we uitgebreid in gaan op de corona protocollen welke zijn opgesteld door de KNVB. De gemeente is verder voornemens de kantine te verkopen aan onze vereniging, wat dit exact in houdt zal ook worden besproken.

Verder willen we je dringend verzoeken om te reserveren wanneer je deel wilt nemen aan de vergadering. Laat dus graag weten dat je langs wilt komen zodat wij hiervan op de hoogte zijn en voldoende stoelen klaar kunnen zetten. In verband met corona protocollen zijn wij genoodzaakt iedereen een zitplaats aan te bieden. Aanmelden bij voorkeur via of via iemand van het bestuur.

Je bent welkom vanaf 20:00 uur.

Bestuur RKGSV

 


Overig nieuws

Veteranen 50 jarig jubileum

16-05-2022

De veteranenafdeling van onze...

Afscheidswedstrijd Jeroen Vermaas

16-05-2022

Vrijdagavond 3 juni om wordt er...

Uitnodiging sportevent 2022 AvE

12-05-2022

Amateurvoetbaleindhoven.nl...

Piekendag 22 mei

15-04-2022

De jaarlijkse piekendag vindt dit...