75 JAAR RKGSV | JUBILEUMSEIZOEN | 1948 - 2023 |
KLIK HIER VOOR HET JUBILEUMPROGRAMMA & DE CLUB VAN 75
Toggle Bar

Afgelopen zondag werden de shirtsponsoren in het zonnetje gezet. Bericht uit de Rond de Linde:

"Voetbalvereniging RKGSV vierde zondag 20 september bij de start van de competitie een feestje op het sportpark aan De Polder in Gerwen. De puike nieuwe grasmat werd voor het eerst bespeeld en de nieuwe sponsors werden in het zonnetje gezet. Op het zonovergoten sportpark speelde het eerste elftal van RKGSV gelijk tegen WEC

Voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd op het nieuwe veld maakte het bestuur met de nieuwe sponsors een rondgang langs de sponsorborden. De Gerwense ondernemer Tonnie van der Heijden werd hartelijk bedankt voor zijn steun en support. Hij ondersteunde de plaatselijke voetbalclub 31 jaar!

Ereronde en RKGSV - WEC

Het werd een prachtige ereronde voor de sportieve sponsor Tonnie en voor de nieuwe sponsors. Voorzitter Peer Kamsma overhandigde ingelijste shirts aan de nieuwe sponsors en ook aan Tonnie van der Heijden. Het eerste elftal speelde een verdienstelijke wedstrijd tegen de Wijbosch Eerde Combinatie (WEC) met kansen over en weer. De eerste helft hielden de teams elkaar in evenwicht en na de rust kwam WEC op voorsprong. Een kwartiertje voor het einde scoorde Brian de Ronde de verdiende gelijkmaker.

Nieuwe shirtsponsors voor vijf teams

RKGSV speelt het nieuwe seizoen met 5 seniorenelftallen en 1 dameselftal. Maar liefst 5 teams starten met een nieuwe outfit. Het dameselftal wordt gesponsord door Brechtje van Leuken Schilderwerken. De naam van hoofdsponsor GS Staalwerken prijkt op de shirts van het eerste elftal, SuccesDay is de shirtsponsor van het derde team met café De Stam als materiaalsponsor en het vijfde team wordt gesponsord door Leenders RVS Industrie. Vier spelers van het vierde seniorenelftal hebben het sponsorschap op zich genomen en dat team speelt met ‘Vrienden van Gerwen’ op de shirts"

nieuwesponsoren


 

Overig nieuws

Definitieve eindstand Club van 75

05-06-2023

1️⃣4️⃣3️⃣❗️...

Gerwen moeiteloos naar halve finale play-offs

05-06-2023

Met groot gemak plaatste Gerwen...

Livestream Cito - RKGSV

03-06-2023

Het Gerwus mediateam heeft soms...

ED: Jubileum ‘gezelligste club uit de regio’ R

01-06-2023

Jubileum ‘gezelligste club uit de...