Naar aanleiding van het gesprek met de BOA's van afgelopen donderdag is naar voren gekomen dat er in elk geval nog één groot verbeterpunt aan de orde is: het registeren van bezoekers van de kantine. Er ligt sinds een aantal weken een map met daarin papieren registratieformulieren in het voorportaal. Om e.e.a. nog wat gebruikersvriendelijker te maken is het inmiddels ook mogelijk om een digitaal registratieformulier vanaf je smartphone in te vullen. Dit kost je hooguit 30 sec van je tijd en je helpt onze club en het bestuur daar enorm mee.

In de kleedlokalen en op alle (praat)tafels in de kantine vind je A4-tjes met daarop een QR-code die je kunt scannen met je smartphone. Deze code stuurt je door naar de website corona.rkgsv.nl waarna het registratieformulier geopend wordt. De nieuwste smartphones beschikken automatisch over een QR scanner. In andere gevallen kun je diverse gratis scanners downloaden. Je kunt de pagina corona.rkgsv.nl natuurlijk ook direct openen vanuit je browser.

Ben je dus klaar met trainen of is de wedstrijd afgelopen en ga je zo de derde helft in? Kleine moeite om je dan vanuit de kleedkamer alvast te registeren toch? De gegevens worden 14 dagen bewaard en niet voor andere doeleinden gebruikt. Registeren is verplicht.

Kortom, registreren kan dus op de volgende drie manieren:

  • Papieren registratie in voorportaal kantine
  • Openen website corona.rkgsv.nl en daarna het digitale formulier invullen
  • Scannen van de QR code en daarna het digitale formulier invullen

Wij rekenen op jullie medewerking. 

Bestuur RKGSV

 QR code

 


 

Overig nieuws

Veteranen 50 jarig jubileum

16-05-2022

De veteranenafdeling van onze...

Afscheidswedstrijd Jeroen Vermaas

16-05-2022

Vrijdagavond 3 juni om wordt er...

Uitnodiging sportevent 2022 AvE

12-05-2022

Amateurvoetbaleindhoven.nl...

Piekendag 22 mei

15-04-2022

De jaarlijkse piekendag vindt dit...