Jeroen Vermaas verlengt en gaat vol ambitie voor 7e seizoen

Het bestuur van RKGSV is verheugd om te kunnen melden dat het contract van Jeroen Vermaas met één seizoen is verlengd. De afgelopen weken hebben er gesprekken tussen het bestuur, de trainer en de spelers van het 1e elftal plaats gevonden waaruit bleek dat allen positief tegen een verlenging aankijken.

Jeroen heeft het vaandelelftal inmiddels alweer zes seizoen onder zijn hoede en zowel trainer als club zijn nog niet op elkaar uitgekeken. In 2018 heeft hij, natuurlijk ondersteunt door zijn staf, promotie naar de 4e klasse af weten te dwingen. Het is dan ook zijn ambitie om RKGSV verder tot een stabiele vierde klasser uit te laten groeien.

“Ik ben vereerd om wederom een seizoen bij te tekenen. Mede door het goede gevoel en samenwerking met het bestuur gaan we er nog een mooie tijd van maken. Ik voel me thuis bij RKGSV en de club is een beetje mijn tweede familie geworden. Ook de klik met Jack de Loo als mijn assistent is erg oprecht en goed. Met Joep hebben we een geweldige fanatieke vlagger, met onze assistent veldtrainer Ralph is het fijn werken en natuurlijk mag de belangrijke invulling van onze medische staf (Ben en Batuhan) niet vergeten worden. Ik ben het bestuur dan ook dankbaar dat ik deze staf heb mogen samenstellen en hoop van harte dat ik volgend seizoen wederom met ze mag werken.”

Jeroen vervolgt: “Dan komen we bij de spelers, waarmee ik hoop ons doel te realiseren om een stabiele vierde klasser te worden met wellicht een verrassing hier en daar. Het belangrijkste daarbij is een goed teambelang en de wil om er alles aan te doen om tot een goed resultaat te komen. Dat gaat gespaard met samenhorigheid, plezier en een lekker potje bier of frisje na de training of wedstrijd. Tot slot ben ik trots dat ik al zolang met deze heren mag werken, ondanks dat we af toe keuzes moeten maken die ze zelf anders zien. Echter, en dat weet elke speler, iedereen is even belangrijk in onze hechte groep en alleen samen staan we sterk”.

Hopelijk kunnen we begin volgend jaar de trainingen en competities weer hervatten. Wij kijken in elk geval met veel plezier uit naar de verlengde samenwerking.

Bestuur RKGSV

dd641403 388d 4620 8357 ca9a47e53d45

 


 

 

Overig nieuws

Veteranen 50 jarig jubileum

16-05-2022

De veteranenafdeling van onze...

Afscheidswedstrijd Jeroen Vermaas

16-05-2022

Vrijdagavond 3 juni om wordt er...

Uitnodiging sportevent 2022 AvE

12-05-2022

Amateurvoetbaleindhoven.nl...

Piekendag 22 mei

15-04-2022

De jaarlijkse piekendag vindt dit...