Beste Groen-Witters,

We zijn allemaal anders en staan verschillend in het leven maar wat we allemaal gemeen hebben is het spelletje voetbal en alles eromheen, zoals de sociale contacten, ontspanning, plezier en natuurlijk de 3e helft bij de gezelligste club uit de regio. Iets wat we helaas al enige tijd moeten missen.

Normaliter zitten we nu in de winterstop en kijken we uit naar het Nieuwjaarstoernooi met aansluitend de Nieuwjaarsreceptie, waarin we kort terugblikken op afgelopen jaar en ook altijd de sportmens van het jaar bekend maken onder het genot van een hapje en een drankje. Ook dit zullen we helaas moeten missen. De verkiezing sportmens van het jaar en de vrijwilligersavond vinden wij als bestuur echter dermate belangrijk dat we dit graag door willen schuiven naar een later moment.

Alhoewel de meeste van jullie al een tijdje niet meer op de club zijn geweest gebeurde er toch nog behoorlijk veel. Zo mochten gelukkig de jeugdige voetballertjes van Juventud nog wel trainen en onderlinge partijtjes doen. Ook het eerste elftal heeft weliswaar onder strikte regelgeving nog de nodige trainingen afgewerkt. Daarnaast hebben wij als bestuur ook zeker niet stilgezeten en dan denk ik aan aanvragen div. regelingen, onderhoud, overname kantine en inmiddels is de kantine, de kleedlokalen en het ballen hok voorzien van nieuwe dakbedekking. Er is nieuwe boeiboord aangebracht, waarvan het bovenste gedeelte in de clubkleur, welke binnenkort weer wordt voorzien van onze clubnaam. Verder loopt er een duurzaamheidsonderzoek om hiermee op de langere termijn ook kosten te kunnen besparen.

Op het sportieve vlak zijn wij verheugd te kunnen melden dat het contract met onze hoofdtrainer Jeroen Vermaas met een seizoen is verlengd, Jeroen gaat hiermee het 7e seizoen in en was vereerd om wederom een seizoen bij te tekenen.

December is de feestmaand bij uitstek waar we graag samen willen zijn met onze familie en vrienden, maar Corona gooit aardig wat roet in het kerstdiner. Kerst gaat over gezellig samen zijn, elkaar ontmoeten en ook over bezinning en lichtpuntjes in donkere dagen. Dit jaar zal dat voor velen in kleinere kring zijn, maar niet minder belangrijk. Het is goed bezig te zijn voor andere, maar misschien is het ook een goed idee in deze periode om jezelf eens op het prioriteitenlijstje zetten.

Namens het bestuur van RKGSV wensen wij eenieder fijne kerstdagen en een gelukkig en vooral gezond 2021 voor u en iedereen die u lief is.

Zorg goed voor elkaar en hopelijk zien we elkaar weer snel op de Polder.

2020 WAS EEN BIJZONDER MOMENT.
DIT GELDT VOOR IEDEREEN DIE JOU KENT.
SAMEN KUNNEN WE ER VOOR ZORGEN DAT
2021 EEN BETER JAAR WORDT.
HELP ELKAAR EN KIJK NAAR ELKAAR OM.

Groet,
Peer Kamsma


 

Overig nieuws

Veteranen 50 jarig jubileum

16-05-2022

De veteranenafdeling van onze...

Afscheidswedstrijd Jeroen Vermaas

16-05-2022

Vrijdagavond 3 juni om wordt er...

Uitnodiging sportevent 2022 AvE

12-05-2022

Amateurvoetbaleindhoven.nl...

Piekendag 22 mei

15-04-2022

De jaarlijkse piekendag vindt dit...