Trainingen
De laatste trainingen van dit seizoen zullen plaats vinden op zondag 13 juni. Vanaf maandag 14 juni zal er onderhoud aan de velden gepleegd gaan worden.

Onderhoud velden
Er worden weer borden opgehangen met de nadrukkelijke boodschap de velden niet te betreden. Tevens worden de diverse toegangspoorten tijdelijk afgesloten. Wij willen ook een beroep doen op de ouders, zorg ervoor dat je kinderen in deze periode niet op de velden spelen!

RegioCup jeugd
De KNVB heeft vandaag bekend gemaakt dat de beslissing omtrent het organiseren van de RegioCup voor de jeugd wederom wordt uitgesteld. Dit brengt kleine clubs echter wel in de problemen; onderhoud aan de grasvelden dient nu eenmaal iedere jaar in een bepaalde periode uitgevoerd te worden zodat het gras voldoende tijd krijgt om aan te groeien en te herstellen. Er is inmiddels contact geweest tussen het bestuur en de jeugdcommissie van Juventud. Mocht de RegioCup voor de jeugd alsnog doorgang vinden dan zullen wedstrijden na 13 juni (mits mogelijk) uitwedstrijden worden.

Start nieuwe seizoen
Op zondag 8 augustus zal het 1e elftal de trainingen hervatten. Vanaf donderdag 12 augustus is het ook voor de overige elftallen weer mogelijk om te trainen.

Kantine
Zoals eerder bekend gemaakt zal de kantine (terras) dit seizoen niet meer opengaan. Wij hopen er natuurlijk op dat de Corona maatregelen vanaf begin volgend seizoen dusdanig versoepeld zijn dat we dan weer open kunnen. Zodra hier meer over bekend is laten wij het vanzelfsprekend weten.

Bestuur RKGSV

 


Overig nieuws

Sterk Gerwen nog genadig voor koploper Unitas

25-03-2024

Onder het toezien van vele...

Topschutter jaagt na gewonnen topper tegen Unitas

25-03-2024

In de eerste helft twee opgelegde kansen...

Ontknoping 4e klasse E ongekend spannend

22-03-2024

Komende zondag staat misschien...

'Beter' RKGSV baalt van gelijkspel in topper tegen

18-03-2024

Uiteindelijk kon trainer Pierre...