Beste leden en voetbalvrienden,

Het nichtje van onze tweede elftal speler Nick van Loon kan onze hulp goed gebruiken! Tess is 1,5 jaar oud en onlangs is bij haar de spierziekte SMA type 2 vastgesteld. SMA is een ernstige spierziekte waarbij de voorhoorncellen in het ruggenmerg aangetast zijn. Dit zorgt ervoor dat de spieren in het lichaam niet voldoende aansturing krijgen en vaak heel slap zijn. Er is volop onderzoek gaande naar een medicijn tegen deze ziekte, maar dat is er dus nog niet. Dit zorgt ervoor dat bijna alle mensen met SMA type 2 rolstoel gebonden zijn.

De familie van Tess is dus diverse acties gestart om geld in te zamelen voor een rolstoelbus. Zo werd er al een actie op touw gezet om statiegeld in te zamelen in Son en Breugel en werden er worstenbroodjes verkocht bij de Jumbo in Nuenen. Ook is er momenteel een online veilig gaande op Facebook. Daar wordt bijvoorbeeld een gesigneerd shirt van PSV, een gesigneerd shirt van Steven Kruijswijk en gesigneerde voetbalschoenen van Denzel Dumfries geveild.

Voor alle items zie: https://www.facebook.com/Vantessticveilingen

Nu is er een vanaf vandaag weer een nieuw initiatief opgestart, namelijk de Vantesstic EK poule. Speel dus mee zodat Tess hopelijk snel van haar nieuwe bus kan genieten! Geen zin om mee te spelen? Doneer dan via de crowdfundpagina welke door de oma van Tess is opgestart.

Deze vind je hier: https://www.whydonate.nl/fundraising/helponzetess/

Hieronder lees je het originele bericht van de familie van Tess:

Voetballiefhebbers uit Nuenen en omstreken. 

Vanaf vandaag start de Vantesstic EK poule, waarmee we geld inzamelen voor een rolstoelbus voor Tess.  

Hoe werkt het? 

Wil jij meedoen aan de Vantesstic EK poule en kans maken op 1 van de maar liefst 25 prijzen? Waaronder de hoofdprijs: Een barbecue voor maar liefst 10 personen gesponsord door Evert Tebak keurslagerij uit Nuenen (ter waarde van 250 euro).  Deelname aan de EK poule kost maar 5 euro per persoon. De volledige opbrengst gaat naar de rolstoelbus voor Tess. 

Stuur een mail naar  of een appje naar het nr 0629219445. Zet hierin je naam en telefoonnummer (+ email adres als je een app stuurt) en geef aan dat je wilt deelnemen aan de Vantesstic EK Poule. Je krijgt dan vervolgens een tikkie om het inschrijfgeld te betalen. Bij ontvangst van de betaling krijg je de link toegestuurd om je voorspellingen te doen. 

Steun jij Tess en wil je zelf kans maken op mooie prijzen? 

Meld je dan snel aan! 

Delen van dit bericht onder al je (voetbal) vrienden wordt zeer gewaardeerd.

 


Overig nieuws

Veteranen 50 jarig jubileum

16-05-2022

De veteranenafdeling van onze...

Afscheidswedstrijd Jeroen Vermaas

16-05-2022

Vrijdagavond 3 juni om wordt er...

Uitnodiging sportevent 2022 AvE

12-05-2022

Amateurvoetbaleindhoven.nl...

Piekendag 22 mei

15-04-2022

De jaarlijkse piekendag vindt dit...