LET OP: Aanvang wedstrijd is vervroegd van 20:00u naar 19:30u!

Nu de vakanties weer voorbij zijn en de eerste officiële beker-wedstrijden alweer gespeeld zijn gaan we ons maar weer eens opmaken voor hopelijk een mooi seizoen voor eenieder.
Hopelijk zonder veel hinder van de Corona perikelen te ondervinden.

Het bestuur van RKGSV was vorig seizoen voornemens om, in overleg met trainer Jeroen Vermaas waaronder Rainer vele jaren als aanvoerder heeft gefungeerd, een passend afscheid te organiseren. Door de Corona is dit echter verlaat, maar zoals het zich nu laat aanzien kunnen we Rainer alsnog een mooi passend afscheid geven. 

Daarom hebben we dan ook voor vrijdag 24 September een afscheidswedstrijd gepland met aansluitend een feestavond op sportpark De Polder in Gerwen. Rainer heeft i.o.m. Jeroen diverse mensen benaderd met wie hij in het verleden heeft gevoetbald om dit samen met hen te vieren. Zelf zal Rainer een helft met dat team spelen en vervolgens nog een keer een helft in het groen-wit van RKGSV Wat hij vele jaren heeft gedragen.

Wij willen samen met jullie, Rainer een mooi afscheid geven en nodigen iedereen dus graag uit op vrijdagavond 24 September om 19.00 op ons Sportpark. De wedstrijd begint om 19:30 uur en zal 2 x 30 minuten duren. Daarna willen we samen met speelers en supporters Rainer nog eenmaal in het zonnetje zetten en proosten als dank.

Graag tot ziens op 24 September.

Namens RKGSV
Peer Kamsma

 


Overig nieuws

RKGSV 1 - EMK 1: helaas geen supporters

24-11-2021

Komende zondag speelt ons...

Corona maatregelen vanaf 12 november

15-11-2021

Corona maatregelen vanaf 12...

Rabo Clubsupport

04-10-2021

Vanaf vandaag is Rabo Clubsupport actie weer...

19:30u!! Afscheidswedstrijd Rainer van Bergen

06-09-2021

LET OP: Aanvang wedstrijd is...