Na een jarenlange succesvolle samenwerking heeft Jeroen besloten om na dit seizoen onze club via de voordeur te verlaten. "Ik heb de beslissing genomen met mijn verstand en niet zo zeer met mijn hart", zo gaf hij aan. "Anders had ik over 10 jaar nog bij deze mooie club gezeten die als familie voor mij is geworden".

Jeroen is een van de spelers welke jaren geleden vanuit Unitas naar Gerwen zijn overgekomen. Hij heeft eerst zelf een aantal jaar in het eerste gespeeld waarna hij in seizoen 2015/2016 als hoofdtrainer is aangesteld. In zeven jaar tijd is er veel bereikt, zo werden er twee periodetitels behaald en als kers op de taart was er natuurlijk de promotie naar de 4e klasse in seizoen 2017/2018. Inmiddels is RKGSV een stabiele 4e klasser en staan we momenteel in het linker rijtje, de doelstelling vanuit de club is daarmee prima behaald.

"Ik loop nu ook op een goede manier via voordeur naar buiten en kom dan op het jubileum een lekkere pot bier pakken en kan trots zijn wat ik neer heb gezet. Heb 10 schitterende jaren gehad, drie als speler en 7 als trainer, bij een geweldige warme club."

Als bestuur vinden we het jammer maar tegelijkertijd ook zeer begrijpelijk dat het afscheid na dit seizoen een feit wordt. Wij willen Jeroen bedanken voor de jarenlange prettige samenwerking en wensen hem alle geluk en succes bij zijn volgende club. Hopelijk kunnen we, ondanks de Corona maatregelen, het huidige seizoen op een mooie manier afsluiten!

 


Overig nieuws

Ons Herma

29-07-2022

Zoals de meeste van jullie...

Contributie seizoen 2022-2023

26-07-2022

Tijdens de ALV van afgelopen week is...

Competitie indeling RKGSV1

09-07-2022

Ons vaandelelftal zal komend...

ALV vindt plaats in D'n Heuvel

28-06-2022

Beste leden, LET OP: In verband met...