Beste actieve, rustende & ouders van onze leden,

Recentelijk zijn wij als bestuur van RKGSV benaderd door vier studenten van de Fontys Hogeschool in Tilburg. Ze volgen allen de opleiding sportmarketing en vroegen ons een samenwerking aan te gaan i.v.m. een schoolproject. Inmiddels hebben ze diverse interviews met (bestuurs)leden binnen de club uitgevoerd, is men een keertje aangeschoven bij een bestuursvergadering en zijn ze druk bezig om een video over de clubcultuur van onze vereniging te produceren. Een ander onderdeel van het project bestaat uit een onderzoek naar de ledentevredenheid.

Voor ons als bestuur zijn de uitkomsten uit een dergelijk onderzoek natuurlijk ook interessant dus wij willen jullie vriendelijk verzoeken om 5 á 10 minuten van jullie tijd te spenderen om de enquête in te vullen. In de enquête komt een scala aan punten voorbij, denk hierbij aan de kwaliteit van de velden, het materiaal, de kantine etc. Maar ook vragen over het beleid van onze club, de mate waarin wij jullie informeren omtrent activiteiten en een mogelijke toekomstige verdere samenwerking/fusie met Nederwetten komen aan bod. Kortom: het zou ons enorm helpen wanneer je de tijd neemt om de enquête (geheel anoniem natuurlijk!) in te vullen. 

De link naar de enquête is zojuist per e-mail verzonden naar de leden waarvan wij over een e-mailadres beschikken. Mocht je de mail onverhoopt niet hebben ontvangen dan maak ik dat graag kenbaar bij een van de bestuursleden. 

Bestuur RKGSV

 


Overig nieuws

Contractondertekening Pierre van den Eeden

10-01-2022

Deze ochtend is het contract met...

Pierre van den Eeden nieuwe hoofdtrainer

22-12-2021

RKGSV strikt Pierre van den Eeden als...

Bericht van de voorzitter

21-12-2021

Beste Groen-Witters, Ook dit jaar...

Tevredenheidsonderzoek leden

06-12-2021

Beste actieve, rustende & ouders van...