Beste Groen-Witters,

Ook dit jaar vanwege het coronavirus geen toespraak tijdens onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, helaas zijn we genoodzaakt deze wederom te annuleren. Veel tradities en vanzelfsprekendheden zijn ook bij onze club in 2021 doorbroken. We kijken uit naar een moment dat we het “normale” weer kunnen oppakken.

Ondanks dat vele wedstrijden in de 2e helft van afgelopen jaar nog wel konden doorgaan, ging dat gepaard met de nodige voorzichtigheid. Maar helaas, de laatste maanden werden er steeds meer wedstrijden gecanceld. De nieuwe regels zorgden ervoor dat er ook niet meer getraind kan worden na 17.00 uur, hetgeen ook tot meer uitval leidde. Het programma van ons vaandelteam werd zelfs helemaal stilgelegd, zoals het er nu uitziet tot zeker 6 februari.

We hadden het ons allemaal anders voorgesteld afgelopen periode.

Het was ook de periode waarin we als bestuur weer rond de tafel zijn gaan zitten met onze hoofdtrainer. Zoals jullie allemaal inmiddels vernomen hebben gaat Jeroen Vermaas ons na 7 mooie jaren, waarin hij veel bereikt heeft, verlaten. Het komend seizoen gaan we Jeroen tegenkomen in hopelijk twee mooie derby’s tegen ELI uit Lieshout. Hierdoor zijn wij ook uit moeten gaan kijken naar een nieuwe trainer. Hierover volgt binnenkort meer nieuws te verwachten.

En dan nu even over de feestdagen heen kijken, waarin wij als bestuur de hoop uitspreken dat we het lopende seizoen weer eens op een normale manier uit kunnen voetballen en weer enigszins ons vertrouwde leven terug krijgen. Samen weer lekker sporten en dan ja… natuurlijk die 3e helft.

Voor nu willen wij iedereen fijne kerstdagen wensen en het allerbeste in goede gezondheid voor iedereen in 2022.

Namens het bestuur van RKGSV.

Met vriendelijke groet,

Peer Kamsma

 


Overig nieuws

Ons Herma

29-07-2022

Zoals de meeste van jullie...

Contributie seizoen 2022-2023

26-07-2022

Tijdens de ALV van afgelopen week is...

Competitie indeling RKGSV1

09-07-2022

Ons vaandelelftal zal komend...

ALV vindt plaats in D'n Heuvel

28-06-2022

Beste leden, LET OP: In verband met...