Amateurvoetbaleindhoven.nl verzorgt op vrijdag 10 juni haar negende jaarlijkse afsluitingsavond. Deze avond wordt dit jaar gehouden op het sportpark van voetbalvereniging DBS. We willen uw verenging uitnodigen om op deze avond aanwezig te zijn. Een onderling samenzijn met alle betrokkenen uit het amateurvoetbal in onze regio.

Voorafgaand aan de avond wordt er om 19.30 uur traditioneel weer een wedstrijd gespeeld tussen de amateurtrainers uit de regio en Legendary PSV. Na de wedstrijd begint om 21.00 uur de avond met uitreikingen.

Programma:

Op deze avond worden er wederom diverse prijzen uitgereikt. De kampioenen ontvangen, zoals in de voorgaande jaren, een officiële kampioenschaal van Amateurvoetbaleindhoven. Daarnaast wordt de AVE Cup uitgereikt. Voor dit seizoen wordt voor de vierde keer de 'Trainer van het Jaar' gekozen. De bezoekers kunnen via een poll op Amateurvoetbaleindhoven hun stem uitbrengen. De poll wordt medio mei gepubliceerd met de genomineerde trainers op de website. Uit alle genomineerde trainers wordt op de avond zelf door de aanwezige trainers eveneens een stem uitgebracht, waaruit de uiteindelijke winnaar komt.

Ook worden de kampioenen uit het vrouwenvoetbal in onze regio gehuldigd en zij ontvangen eveneens een kampioenschaal. Daarnaast staat ook de uitreiking van de Oeuvreprijs weer op het programma.

Kortom, een avond waar je als amateurvoetballiefhebber bij moet zijn

Info:

Vrijdag 10 juni aanvang wedstrijd trainers: 19.30 uur. Aanvang avond: 21.00 uur.

Sportpark VV DBS: Het Schaapsdijk 109, 5657 AW Eindhoven.

 


Overig nieuws

Sterk Gerwen nog genadig voor koploper Unitas

25-03-2024

Onder het toezien van vele...

Topschutter jaagt na gewonnen topper tegen Unitas

25-03-2024

In de eerste helft twee opgelegde kansen...

Ontknoping 4e klasse E ongekend spannend

22-03-2024

Komende zondag staat misschien...

'Beter' RKGSV baalt van gelijkspel in topper tegen

18-03-2024

Uiteindelijk kon trainer Pierre...