Na een korte evaluatie zijn Pierre van den Eeden en RKGSV eruit gekomen dat ze het contract graag met een seizoen verlengen tot en met medio 2024. Van den Eeden gaf als reactie: “Gerwen is een nette en gezellige club met veel mensen in de vereniging die begaan zijn met hun clubje. Daardoor is het voor mij en de technische staf fijn werken, dus verlengen is dan voor de hand liggend.”

Deze eerste periode is bij beide partijen goed bevallen en samen willen ze daar een vervolg aan geven. Pierre zal dan voor het 2e seizoen eindverantwoordelijke zijn voor het 1e elftal. Voorzitter Peer Kamsma reageert als volgt: “Ik ben zeer verheugd met de positieve reactie van Pierre omtrent zijn contractverlenging. Hij weet precies de gevoelige snaar te raken tussen sfeer en presteren, maar ook de manier waarmee hij met de toekomst van RKGSV bezig is heeft ons geraakt. ”

Ook Rutger Maters en Bram van de Sande (assistent-trainers) en Marc Schel (teammanager) hebben aangegeven ook komend seizoen aan de club verbonden te blijven. Hiermee is de begeleiding voor seizoen 2023-2024 vrijwel rond.

pierrevdeedenrkgvart23

 

 


Overig nieuws

Gerwen het gelukkigst in waar voetbalfeest

04-03-2024

Amateurvoetbal en beleving op...

Vertrektijden busrit uitwedstrijd Terlo

27-02-2024

Komende zaterdag staat de...

Gerwen laat titelkandidaat Dommelen in extremis on

26-02-2024

In een waar spektakelstuk hebben...

In memoriam Hans Schoenmakers

19-02-2024

Deze ochtend bereikte ons het...