Aanstaande zondag treed Gerwen in de halve finale voor promotie aan tegen DSV uit St Anthonis.

Deze club is opgericht in 1929 en de initialen staan voor De Snelle Voeters, bedacht door de toenmalig dokter Verbeeck. Evenals Gerwen is het DSV ook nog nooit gelukt om hoger te spelen dan de 4e klasse KNVB. De thuiswedstrijden worden gespeeld op Sportpark de Laan dat 4 velden heeft.

DSV heeft ruim 300 jeugdleden en bijna 200 senioren leden, op zondag zijn er 8 senioren elftallen in de weer en 1 damesteam. Het eerste elftal heeft een heel goed seizoen achter de rug en moest op de laatste speeldag het kampioenschap pas laten aan Heijen. Het won 19 van de 26 wedstrijden, speelde er 2 gelijk en verloren slechts 5 wedstrijden, en eindigde met 59 punten op 1 punt van de kampioen, waar het overigens 2 maal van won.

Met 57 doelpunten voor scoren ze gemakkelijk en met 31 doelpunten tegen in 26 wedstrijden zullen onze voorwaartse flink aan de bak moeten om te scoren. DSV is een jong team met voornamelijk voetballers uit eigen vereniging waarbij de fam. Voets een grote inbreng hebben, want de 3 gebroeders spelen bij elkaar in het eerste.

Gezien het warme weer verwachten wij verwachten een hete en spannende wedstrijd, want beide teams zijn aan elkaar gewaagd, hopelijk vinden veel supporters de weg naar sportpark de Laan.

 


Overig nieuws

Gerwen heeft het opnieuw moeilijk tegen Hapert, ma

08-04-2024

Net als in de heenwedstrijd heeft...

Sterk Gerwen nog genadig voor koploper Unitas

25-03-2024

Onder het toezien van vele...

Topschutter jaagt na gewonnen topper tegen Unitas

25-03-2024

In de eerste helft twee opgelegde kansen...

Ontknoping 4e klasse E ongekend spannend

22-03-2024

Komende zondag staat misschien...