Voor de komende drie seizoenen is RKGSV een samenwerking aangegaan met twee nieuw hoofdsponsors. Hoogstnoodzakelijk ook, omdat de oude hoofdsponsor GS Staalwerken Groep de focus heeft verschoven naar het ambitieuze project Helmond Sport.

Met Peter van der Leegte Veilingen en Smulders Staalbouw zijn twee bedrijven aangetrokken die al langer bij RKGSV een uitgebreide band hadden.

Peter van der Leegte is al jarenlang vaste scheidsrechter bij de thuiswedstrijden van het 2e elftal en wordt daarbij altijd begeleid door zijn vaste 4e man met het wisselbord Jochem.

Paul Smulders, die samen met zijn zoon Tommie enige jaren geleden Smulders Staalbouw is gestart, is kind van Gerwen en heeft altijd bij RKGSV gevoetbald.

Bij de jubileum-activiteiten ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan zijn de beide hoofdsponsors aangekondigd. De eerst reclame-uitingen zijn geplaatst en het komende seizoen staat het vaandelteam in een volledig nieuwe uitrusting tijdens en na de wedstrijd in de kleding van beide hoofdsponsors.

Wij bedanken Peter van der Leegte Veilingen en Smulders Staalbouw voor het ondersteunen van ons voetbalconcept en vertrouwen op een goede samenwerking.

hoofdsponsoren

 


Overig nieuws

Contributie seizoen 2023-2024

24-08-2023

Tijdens de ALV is besloten dat de...

Judith Lammers treedt toe tot bestuur

24-08-2023

Het bestuur is zeer verheugd dat...

Schema Nuenen CA toernooi

21-08-2023

Alle drie de verenigingen spelen...

HERINNERING: ALV woensdag 23 aug 20u

14-08-2023

De algemene ledenvergadering zal...