Na de zwaarbevochten maar verdiende zege van afgelopen zondag, treed ons vaandelteam komende zondag aan tegen Terlo uit Bergeijk.

Terlo, opgericht in 1956, omdat bewoners/spelers zich achter gesteld zagen bij vv Bergeijk en de Weebosch, staat bekend als een gezellige club, waar normen en waarden hoog in het vaandel staan. Begonnen in de koeien wei in Hulsdonken werd in 1961 het huidige sportpark aan het Kerkpad in gebruik genomen.

Qua leden en teams is het vergelijkbaar met Gerwen, 9 senioren/vrouwen teams en 8 jeugdteams, maken het ledenaantal tot tegen de 300. Voornamelijk speelde Terlo in de vroegere Brabantse Bond of 5e klasse met af en toe een promotie naar de 4e klasse. Vorige seizoen is na de komst van trainer Peter Geurts en een 4 tal versterkingen de weg naar succes weer ingezet, het eerste team werd ongeslagen kampioen en promoveerde naar de 4e klasse.

Hier willen de mannen van ’t Loo uit Bergeijk, dit seizoen de prestaties van het vorig jaar doortrekken en gaan voor de top van het linker rijtje. Het begon voortvarend, want DOSL werd met 0-3 verslagen en afgelopen zondag in de derby tegen de Raven, werd maar nipt met 2-3 verloren.

Een team om komende zondag rekening mee te houden, echter onze groen-witters zitten na 2 overwinningen in een flow en hopelijk kunnen ze met dezelfde energie en strijd als afgelopen zondag, de punten op de Polder houden.

 


Overig nieuws

Gerwen het gelukkigst in waar voetbalfeest

04-03-2024

Amateurvoetbal en beleving op...

Vertrektijden busrit uitwedstrijd Terlo

27-02-2024

Komende zaterdag staat de...

Gerwen laat titelkandidaat Dommelen in extremis on

26-02-2024

In een waar spektakelstuk hebben...

In memoriam Hans Schoenmakers

19-02-2024

Deze ochtend bereikte ons het...