Op een slecht bespeelbaar veld hebben DOSL en Gerwen de punten eerlijk verdeeld en gezien de verhoudingen op het veld was dat een uitslag waar ieders mee kon leven.

De 1e helft was voor Gerwen, het begon goed aan de wedstrijd en met verzorgd spel had het DOSL onder controle. In de 12e minuut beloonde het zichzelf toen de Ronde op rechts goed doorzette. Zijn voorzet werd in de 16 aangenomen door Mike vd Berk en die ronde beheerst af. Gerwen had de overhand en kon de voorsprong verdubbelen nadat Vorstenbosch op links volledig werd vrij gespeeld en vrij op goal mocht schieten, zijn poging ging net naast.

Na rust draaide het beeld volledig. DOSL nam het initiatief over en kwam steeds dichter bij het doel van vd Gevel. Het kwam dan ook in die fase terecht gelijk, een voorzet van Lodewijks werd knap onder vd Gevel geschoten door v Weert. DOSL drukte door en had de voorsprong op de schoen. Invaller Biolek stond plots geheel vrij voor doelman vd Gevel, laatstgenoemde was paraat en won de 1:1 situatie.

Beide ploegen streden voor de overwinning en ondank dat er geen goed voetbal mogelijk was op het slechte veld, was de wedstrijd uitermate vermakelijk. Gerwen kreeg 5 minuten voor tijd nog 2 mogelijkheden op de winst. Eerst schoot Mike vd Berk een vrij trap snoeihard op de lat en net voor tijd kreeg Daan de Loo de bal niet goed onder controle in de 16 om vrij voor doelman Verstappen uit te kunnen halen.

Het bleef bij 1-1 en beide ploegen konden hier vrede mee hebben.

 


Overig nieuws

Gerwen het gelukkigst in waar voetbalfeest

04-03-2024

Amateurvoetbal en beleving op...

Vertrektijden busrit uitwedstrijd Terlo

27-02-2024

Komende zaterdag staat de...

Gerwen laat titelkandidaat Dommelen in extremis on

26-02-2024

In een waar spektakelstuk hebben...

In memoriam Hans Schoenmakers

19-02-2024

Deze ochtend bereikte ons het...