Het is Gerwen gelukt om Pierre van den Eeden voor nog 1 jaar als trainer aan zich te binden. Eerder had ‘PT’ aangegeven aan zijn laatste seizoen bezig te zijn en zijn carrière af te sluiten. Na twee gesprekken waren zowel de club als Pierre er echter van overtuigd dat het karwei bij de Groen-Witten nog niet af is.

Voorzitter Peer Kamsma: “We zijn trots en zeer verheugd dat Pierre nog een jaar doorgaat bij onze mooie club. Met name onze toekomstvisie als kleine club krijgt met zijn plannen een enorme boost. Ook de manier waarop Pierre binnen de groep en de club opereert is ronduit motiverend.”

Pierre van den Eeden: “Twee jaar geleden gaf ik aan mijn carrière, zoals al jaren beloofd, bij Gerwen af te sluiten. Ik zou het 1 jaar doen maar dat is niet iets te kort om wat op te bouwen. Vorig seizoen hebben we een basis gelegd en moest het niveau omhoog. Met behulp van enkele routiniers is dat zeer goed gelukt. Uiteindelijk strandde we in de halve finale van de nacompetitie. Maar belangrijker was dat jonge jongens uit de lagere elftallen een heel jaar meetrainden om deze routiniers te gaan opvolgen. Dat is perfect gegaan, na het stoppen van de oudere garde staat er dit seizoen een bijna geheel Gerwens team en hebben de jongere spelers het perfect gedaan. Zeker gezien de huidige 4e plaats in de zwaardere Kempische klasse. Toch vind ik mijn werk hier nog niet af, graag wil ik de club achterlaten als stabiele 4e klasser met een selectie die nog jaren vooruit kan. Voor volgend seizoen gaan we proberen om met 12 overkomende jeugdspelers een selectie te vormen met weer twee elftallen. Als dat lukt en we krijgen het niveau naar een stabiele 4e klasser en kunnen we in Gerwen trost zijn. Een clubje met nog geen 300 leden kan dan weer jaren vooruit met eigen jongens. Dit gegevens en natuurlijk dat ik een van de mooiste clubs in de regio zit met een fijne staf, leuke groep en een bestuur wat vooruit wil deed mijn besluit om te stoppen nog 1 jaar uit te stellen. Maar het wordt wel echt mijn laatste jaar, anders kan ik thuis mijn koffertje pakken… denk ik.. haha

PT2024

Overig nieuws

Gerwen heeft het opnieuw moeilijk tegen Hapert, ma

08-04-2024

Net als in de heenwedstrijd heeft...

Sterk Gerwen nog genadig voor koploper Unitas

25-03-2024

Onder het toezien van vele...

Topschutter jaagt na gewonnen topper tegen Unitas

25-03-2024

In de eerste helft twee opgelegde kansen...

Ontknoping 4e klasse E ongekend spannend

22-03-2024

Komende zondag staat misschien...