Woenselse Boys - RKGSV: 6-1

Vanaf het eerste fluitsignaal zette Woenselse Boys de Gerwenaren onder druk. In de 9e minuut was het al raak door een doelpunt van Giovanni van Bladel, 1-0. RKGSV moest het hebben van enkele uitvallen maar deze liepen al in een vroeg stadium spaak. Toch kwam RKGSV op 1-1. Een vrije trap op ongeveer 25 meter van het doel werd door Rico Hendrikx op schitterende wijze in de kruising gekruld. Hierna ging de wedstrijd een tijdje gelijk op, tot de 44ste minuut, toen was het Luc Geurts die de thuisploeg na een mooie actie op 2-1 bracht. Nog voor rust kwamen de Boys met 10 man te staan. Schelden kostte Alain Pluim zijn 2e gele kaart en kon inrukken. RKGSV liet het echter gebeuren dat direct hierna Gramser de stand op 3-1 bracht. Dit was tevens de ruststand.

Met 11 tegen 10 en met nog 45 minuten op de klok was er voor RKGSV nog van alles mogelijk maar op het veld zag je dat niet terug. Ook met 10 man was Woenselse Boys de betere ploeg. In de 69ste minuut was het definitief over, Luc Geurts tikte de 4-1 van dichtbij binnen. De Gerwenaren wisten in de 2e helft niets te creëren en moesten toekijken hoe van Bladel, via een penalty, en opnieuw Luc Geurts de eindstand op 6-1 brachten.

Op zondag 10 november speelt RKGSV om 14:30 uur thuis tegen ASV’33.