De Gerwenaren moesten het deze wedstrijd opnemen tegen de hekkensluiter uit Aarle-Rixtel.

Beide ploegen begonnen afwachtend aan de wedstrijd. Het was ASV dat in de 9e minuut de eerste kans kreeg. De kopbal ging net naast. RKGSV zette hier even later een kans voor Bjorn Kreemers tegenover, zijn schot werd door de keeper tot corner verwerkt. ASV kreeg meer en meer de overhand. Dit betaalde zich in de 40ste minuut uit. Puck Koopmans kreeg op links de bal aangespeeld, kapte naar binnen en met een bekeken schot in de uiterste hoek passeerde hij keeper Remy Hendrikx, 1-0. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust een ander beeld. RKGSV was nu de bovenliggende party. In de 55ste minuut kon Sander de Waal een scherp ingedraaide vrije trap van Gijs Vorstenbosch binnenlopen, 1-1. Het zeer matige duel ging op en neer met mogelijkheden aan beide kanten maar echt uitgespeelde kansen kwamen er niet meer. Daarom moesten beide ploegen zich tevreden stellen met de einduitslag van 1-1.

17 November een vrij weekend, 24 november gaat RKGSV op bezoek bij Bavos.